fbpx

Musse & Helium 5: Den sista kampen är den femte och sista delen i den första bokserien om mössen Musse & Helium

Det är bara de två små mössen Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten. Den sista kampen är den femte och sista boken i den första bokserien om Musse & Helium.

Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp.
När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälpa Duvjägarna att hitta Guldosten, måste mössen tänka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd där ute någonstans. Frågan är: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De står nu inför den största kampen någonsin i deras liv. Som tur är får de hjälp från oväntat håll och dessutom får de uppleva något väldigt speciellt, nämligen hur goda gärningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! Låt äventyret fortsätta …

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6-10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 3 år.

Köp boken

Ladda ned gratismaterial

Missa inte möjligheten att ladda ned massor gratismaterial från
Musse och Heliums värld!