Böcker

Dyk ned i vår magiska värld!

Välkomna till en värld ni sent kommer att glömma!

Musse & Helium är två små fantastiska syskonmöss och i deras magiska värld bjuder dom på underhållning för hela familjen. Här tar ni del av en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Kapitelböcker

Stig in i en förtrollad värld av oförglömliga äventyr. Våra kapitelböcker bjuder in hela familjen till en myllrande fantasivärld fylld av sagolika väsen, magiska platser och karaktärer som tar tar med er på en resa genom skratt och äventyr. Genom våra kapitelböcker utvecklar barn inte bara sin läsförmåga, utan också sin förmåga att tänka kreativt, följa komplexa berättelser och utforska olika moraliska dilemman. Varje bok är som en portal till en verklighet där det omöjliga blir möjligt.

Första Serien

Det är här allt börjar. Kapitelböckerna om Musse & Helium är fantasy-romaner för den yngre publiken som är mellan 3 och 12 år. Dyk rätt in det första äventyret genom det magiska hålet i väggen och se vart det för er!

[wcps id="10068"]

Andra Serien

Våra vänner måste än en gång ge sig ut på en farlig resa. Här börjar ett nytt magiskt uppdrag för Musse & Helium!

[wcps id="10069"]

Bilderböcker

Bilderböcker är en värld där fantasi och verklighet förenas på de mest förtrollande sätten. Genom färgsprakande illustrationer och engagerande texter får barnen utforska nya platser, träffa fantasifulla karaktärer och delta i spännande äventyr. Varje bok är en dörr till en värld av upptäckt och lärande.

[wcps id="9779"]

Aktivitetsböcker

Uppmuntra kreativitet och skapa minnesvärda stunder med Musse & Heliums aktivitetsböcker – en portal till skoj och spänning för små och stora!

[wcps id="9780"]

Gå med i vår Fanclub!

Som medlem får du exklusivt tillgång till specialerbjudanden, gratismaterial och de senaste nyheterna!

Följ oss på

© 2023 Lindrizia AB

Wishlist 0
Continue Shopping