fbpx

Ladda ned kostnadsfritt, pedagogiskt material!

Parallellt med Musse & Heliums äventyr finns inspirerande lärarhandledningar med tillhörande bildspel för högläsning. Det hjälper lärare och pedagoger att samtala med barnen om allt ifrån fantasi, lärdomar, glädjeämnen och vänskap. Alla böcker är dessutom skrivna med ”dyslexi-ögon” så att alla barn kan läsa, inspireras och få ökad läslust. Det finns även pyssel(kopieringsmaterial) och tipspromenad att använda sig av i klassrummet eller ute på skolgården. 

Oavsett om du är förskollärare, grundskollärare, lärarassistenter och fritidspedagoger så är allt detta material helt gratis.

Få material hemskickat

Du vet väl om att du som lärare och pedagog i förskola eller skola, gratis kan få hemskickat Musse & Helium material (mobiler, vepor, hålet i väggen klistermärke och annat kul) att smycka ditt klassrum med.

Klicka på knappen nedan, scrollar längst ner och klickar på ”Ständigt aktuellt material” och vidare till M&H material. 

Gå med i vår Facebook-grupp

Musse & Helium har även en helt egen Facebookgrupp för lärare och pedagoger som heter “Musse & Helium för lärare och pedagoger – I skolan och förskolan”. Tanken med vår pedagog-grupp är att vi alla hjälps åt att dela med oss av hur vi jobbar i förskolan och skolan med Musse & Helium. Ni är så många engagerade och inspirerande pedagoger där ute som gör så mycket roligt, fint och varierande material med Musse & Helium och det vill vi ju såklart att ni delar med andra så att flera kan göra precis som ni. På så sätt så kan vi få ännu fler barn att få uppleva och ta del av Musse & Heliums magiska värld. Och det tycker vi att alla barn förtjänar att få.

Våra värdegrunder

R

Nyfikenhet och förståelse

För att utvecklas/lära och förstå vad som är passande i en viss aktivitet/sammanhang.

R

Hjälpsamhet

Att samarbeta, vara snäll mot sig själv och andra.
R

Mod och självkänsla

Att våga testa, utforska och lyssna både på sig själv och andra.
R

Hälsa

Göra saker som är bra för att må och fungera bra, näring, rörelse, vila, tankar, umgås med vänner.
R

Glädje

Leka, skratta och ha kul.
This site is registered on wpml.org as a development site.