För Pedagoger

Ladda ned kostnadsfritt, pedagogiskt material!

Parallellt med Musse & Heliums äventyr finns inspirerande lärarhandledningar med tillhörande bildspel för högläsning. Det hjälper lärare och pedagoger att samtala med barnen om allt ifrån fantasi, lärdomar, glädjeämnen och vänskap. Alla böcker är dessutom skrivna med ”dyslexi-ögon” så att alla barn kan läsa, inspireras och få ökad läslust. Det finns även pyssel(kopieringsmaterial) och tipspromenad att använda sig av i klassrummet eller ute på skolgården. 

 

Oavsett om du är förskollärare, grundskollärare, lärarassistenter och fritidspedagoger så är allt detta material helt gratis.

Få material hemskickat

Du vet väl om att du som lärare och pedagog i förskola eller skola, gratis kan få hemskickat Musse & Helium material (mobiler, vepor, hålet i väggen klistermärke och annat kul) att smycka ditt klassrum med.

Klicka på knappen nedan, scrollar längst ner och klickar på ”Ständigt aktuellt material” och vidare till M&H material. 

Gå med i vår Facebook-grupp

Musse & Helium har även en helt egen Facebookgrupp för lärare och pedagoger som heter “Musse & Helium för lärare och pedagoger – I skolan och förskolan”. Tanken med vår pedagog-grupp är att vi alla hjälps åt att dela med oss av hur vi jobbar i förskolan och skolan med Musse & Helium. Ni är så många engagerade och inspirerande pedagoger där ute som gör så mycket roligt, fint och varierande material med Musse & Helium och det vill vi ju såklart att ni delar med andra så att flera kan göra precis som ni. På så sätt så kan vi få ännu fler barn att få uppleva och ta del av Musse & Heliums magiska värld. Och det tycker vi att alla barn förtjänar att få.

Gå med i vår Fanclub!

Som medlem får du exklusivt tillgång till specialerbjudanden, gratismaterial och de senaste nyheterna!

Följ oss på

© 2023 Lindrizia AB

Wishlist 0
Continue Shopping