Lindrizia

Lindrizia AB är ett rättighetsbolag som producerar, säljer och licensierar rättigheter för användningen av varumärket Musse & Helium i Norden och Maxi & Helium över hela världen. Vår vision är att sprida Magi till så många barn som möjligt runt om i hela världen. Vår ambition är att ha världsklass i allt vi skapar och att varumärket ska tilltala och underhålla hela familjen. Med våra starka värderingar (som även är inskrivna i berättelserna) vill vi göra en inverkan i både barns och vuxnas liv.

Vi bygger vårt universum med en 360-strategi, inklusive böcker, musik, shower, filmer, spel, leksaker, pedagogiskt material, sociala medier och mycket mer. Därför samarbetar Lindrizia med flera partners såsom Bonnier, Norstedts, Cappelen Damm, Egmont, Warner Music, Ravensburger, Nordisk film, Qvisten Animation, Brio, Alga, Burger King med flera.

Allt började med en magisk, tidlös och universell berättelse (en så kallad "Evergreen") fylld med spänning och älskvärda karaktärer som rör sig mellan olika världar (liknande Harry Potter och Narnia). Hittills har vi sålt över 3.5 miljoner böcker och finns närvarande i hela Norden. Vår vision är att vara närvarande i alla barns hem runt om i världen, på ett eller annat sätt. 

Gå med i vår Fanclub!

Som medlem får du exklusivt tillgång till specialerbjudanden, gratismaterial och de senaste nyheterna!

Följ oss på

© 2023 Lindrizia AB

Wishlist 0
Continue Shopping